Z wykształcenia jestem psychologiem, uwielbiam swoją wrażliwość i empatię, którą wykorzystuję w kontaktach z ludźmi. Jednak dłużej od psychologii jest przy mnie moja druga pasja jaką są domowe wypieki.

Pierwsze moje ciasta powstały gdy byłam jeszcze dzieckiem. Kiedy skończyłam 12 lat znalazłam stary zeszyt z przepisami mojej Babci. Siedząc sama w domu, upiekłam pierwsze drożdżowe ciasto. Było tak pyszne, że sama je zjadłam (ku rozczarowaniu całej rodziny). Od tego czasu nie wyobrażam sobie niedzieli bez domowego ciasta.

Kilka lat później w moim życiu pojawiły się inne osoby, które z miłości do wypieków potrafiły porzucić inne obowiązki i zająć się tym, co kochają. Tak powstała firma AniBabki.

 

ANIBABKI

AniBabki to ludzie, którzy kochają domowe słodkości. Nasze ciasta, to realizacja naszych marzeń smakowych i chęci podzielenia się nimi z Tobą. Pasja połączona z rzetelnością, to nasze wspólne motto.

Stare przepisy Babć łączymy ze współczesnymi nowinkami cukierniczymi. Dzięki temu, że jesteśmy otwarci na sugestie oraz pomysły innych, potrafimy zaspokoić nawet najbardziej wymagających Odbiorców. To co nas łączy, to uwielbienie do tego, co naturalne.

Sami robimy cukier waniliowy, dulce de leche, bezy i wiele innych składników, które tworzą nasze ulubione smaki.

Sprawisz nam wielką przyjemność wędrując po naszej stronie i poznając smaki, z którymi się identyfikujemy.